Friday, 21 June 2013

Hari Epal

Assalamualaikum...hai

Kalini pula nak cerita pasal Hari Epal..hmmmm...saya mmg tak terfikir dan tak pernah dengar pasal Hari Epal ni, hinggalah kawan azie blogger ELFAMISA IEDA memberi idea tentang hari epal ni supaya disambut untuk kakitangan office saya sahaja, sambutan ini bukan bertujuan untuk menyambut benda benda tak elok seperti hari valentine tu..kami ada sebab kenapa..antaranya
1: menyambut seruan KP kami supaya kalini persatuan PUSPANITA mengentengahkan nilai nilai kekeluargaan dan kesihatan selain kegiatan usahawan untuk wanita.. so kami yang dikalangan jiwa jiwa muda ni(mude ke saye) memulakan projek Hari Epal ini supaya dapat mengeratkan perpaduan dan persahabatan diantara pekerja-pekerja disini.. dan yang paling seronoknya..saya belajar benda baru!!!.. dan juga tempahan kami dah mencecah 100 biji ke atas...so tak nak membebl panjang-panjang..dibawah adalah antara  sesi membungkus projek Hari Epal kami...enjoy


pada mulanya..Ida bagi kepercayaan dekat azie supaya design bentuk packaging...memula idea macam gambar dekat atas nuh..tapi bila kira bajet memang tak sesuai...takut terlebey bajet pulak kan..hah..itu pun kene kira tau takut nanti kita buat keje sia sia jer...setelah itu..



dannn...saya dapat tolong separuh je disebabkan kesibukan yang melampau di unit saya..dan terima kasih diucapkan pada ieda kerana faham situasi unit kami...hehehe..siap belanja makan cupcake lagi tau..dan cupcake dia super duper wooper sedappp....siries!!!


2 comments: