Wednesday, 8 May 2013

Hantaran perkahwinan dari bantal : mudah giler

Assalamualaikum semua...minggu ni agak bz sikit dengan kerja dan urusan kahwin adik ipar yang telah slesai minggu lepas, minggu ni pula, ada kursus taxidermi pula, so komitmen keje dah banyak, dengan itu lagi, ini lagi..bla bla bla...(membebel)

okey, haritu sy ada buat teaser dlm fb azrasophie pasal hantaran bantal yang mudah dan simple, anda semua mesti nak tahu ending teaser tu kan..so enjoy pic dibawah ni (tak larat nak taip banyak sebab bahu sakit)







2 comments:

  1. ada idea x kalu guna dulang tu, both 2side pkai dulang yg sma

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksudnyer satu dulang ade dua hantaran dri pihak lelaki n perempuan ke?

      Delete