Tuesday, 9 April 2013

Bunga Pahar Merah Menyala!!!

Assalamualaikum semua...
dah lama rasanya tak update blog..sorryla kiranya kawan-kawan tertunggu-tunggu...eh.jap jap...macam perasan femes je blog ni..ehehehe...

cerita pasal bunga dekat bawah ni..tak masuk dlm list tahun ni pun..ini pun sebab tuan punya badan tetiba nak bunga comel mcmni..memula rasa mcm x boleh buat sebab tak cukup masa..tapi disebabkan yang tukang tolong buat bunga ni mengofferkan diri..so sengih memanjang la sy...ahhhh...lega ada orang tolong. Cepat siap pulak tu..maklumlah yang tukang tolong tu bakal pengantin...aura dia lain sikit...
Merah kan???!!!...sangat merah...dan saya sangt suke (tetiba suke kaler merah)





No comments:

Post a Comment