Sunday, 24 March 2013

Hantaran Merah + Hijau = Fazmi

Assalamualaikum dan selamat malam semua... untuk kali ini, sy nk share pasal hantaran berwarna merah terang ni....cantik kan (bukan nk puji hntaran saya tapi warna merah ni) sebenarnya sy x berapa suke sangat warna yang bold ni...sy lebih suke dan cenderung dengan warna lembut dan pastel, yup..warna yang sangat nyaman, sejuk dan lembut.
Namun, enjoy juga bila dapat membuat warna yang lain dari yang lain ni, lama-lama dah jatuh cinta pula dengan warna merah ni. Oklah lady...di bawah ada beberapa pic yg dapat sy kongsikan untuk tatapan reader semua...

merah kan!!..cuma guna ribbon, bunga dan elemen printing
disebabkan sy suka minimalis..just lekat je ribbon simple mcmni..dannn
tara!!kreatif tak?..x payah nk lekat kristal bagai, print bentuk love then lekat

ribbon ni pun buat sendiri...

Add caption





siap!!!!

 Okey..sekian. harap dapat memberikan idea untuk readers semua..  :)

No comments:

Post a Comment