Tuesday, 16 October 2012

Mystique Masqurade crepe flower

Assalamualaikum

minggu lalu..dikesempatan hari jumaat, diwaktu terluang, ada mengajar kyati atau sesi brainstorming(hehe) bagi mengubah bunga untuk sepupu nya yang akan bakal melangsungkan perkahwinan tahun depan... tema kaler gold, ade hitam tapi polkadot....

antara bahan-bahannya...idea kaler daripada kyati

idea gubahan bunga daripada azra sendiri..

ada 3 jenis bunga yang dapat di gubah

yang paling aku suke..yang dua layer depan sekali...tapi kyati cakap makcik dia nak yang ade ribbon tu

Wednesday, 3 October 2012

Giant Hand Bouquet-lotus

hai...bertemu kembali....tak tau nak tulis ape, cadangan nak buka order kepada sesiapa berminat untuk beli Giant handbouquet ni..sekarang ni..trend style mcni tengah in....ramai yang gunakan bunga rose dan lily...tapi nak try guna bunga lotus ni....