Tuesday, 4 February 2014

Bunga Pahar pastel comel

Assalamualaikum... ini bunga telur kaler pastel2..comel kan..upload pic dulu..karang baru cerita




Clay Flower : kami masuk kelas syok woo

.. cerita ni dari tahun lepas, tunggu nak upadte, x update2 jugak, so di waktu kelapangan ni la ade masa nak aupdate,


Wednesday, 22 January 2014

Royal Blue and Yellow crepe paper flower

Assalamualaikum...
Selamat pagi semua.. kalini sy nk persembahkan bunga telur yang sangat cantik kalernya..memang gila kontra, atau orang panggil sekarang ni..colour block..apepapepun..hati pun dah terpikat dengan kaler ni



Monday, 13 January 2014

Dah lama tak update

Assalamualaikum
dah lama rasanya x update, rindu pulak dihati, sekarang sibuk dengan kerja hakiki, tak dapat nak update bagai blog ni, cuma dapat update di INSTAGRAM jer..ini pun dapat menaip sebab curi masa (asar ke maghrib) sebab lepas mahgrib nak kene naik galeri tengok budak kontraktor pasang stiker pameran pulak, hadoi letih tu memang letih, rasanya macam nak berenti kerja dan tumpukan dalam bidang kraf ni, tapi apakan daya, rugi pulak rasanya kalau berenti kerja sedangkan ramai di luar sana yang inginkan dan menantikan pekerjaan yang elok. Alhamdulillah, begitulah..kalau dah penat sikit, mula lah rasa mcm nak berenti, padahal itu semua kan DUGAAN dan COBAAN dari yang maha ESA... Allahuakbar...

dah lama tak bercerita pasal kraf yang azi buat, semuanya main letak pic jer..dah macam orang malas nak menaip, sebenarnya disebalik kraf yang azi buat ni, ade ceritanya..tapi apakan daya, tak sempat nak menaip, isnyaAllah..azie akan update jugak..oklah dah nak beransur..
atleast azi update jugak..eheheheh....sian korang baca bebelan azie :)



yang rindu blog dan korang
AZRAWEDDINGPROJECT

Monday, 4 November 2013

Bunga telur tema Ungu dan Kuning, sangat cantik

Hai...post lagi kali kedua untuk harini, maklumlah dh lama x update, yang ni pulak bunga telur atau bunga pahar untuk tema ungu gelap dan kuning, cantik kan?
pandai penganti ni pilih kaler..

selepas itu... hasilnya setelah klien menghantar pic



tahniah sis..cantik baju :) LIKE


Bunga Telur teratai..kembangnyer

Assalamualaikum
dah lama siap...tempahan bunga telur teratai..tema pink dan baby blue, sangat comel. Pelanggan nak 300 batang..harga kesemuanya rm3.00 x 300.00 = rm900.00, ade diskaun tau, hehe